ful_


BAKGRUNDSBILD
Photo part of TATTOO by Frauke Schmidt
Foto: Gio Sumbadze
Bilden är beskuren

Fulradio # 4/ April 2009


Om du vill lyssna direkt på programmet måste du ha flash, klicka här för att ladda ner.

  Ladda ner som mp3

Hitta i Fulradio:

00:00:00: Ulf hälsar välkommen till Fulradios aprilprogram.
00:00:40: Intervju med Shadia Mansour - First Lady of Arabic Hip Hop. http://www.myspace.com/shadiamusic
00:11:58: Utdrag ur Nour El-Refais monolog Att vara ett får när man vill vara en fågel. Inspelat på Fuls fest den 11 april 2009.
00:21:37: Månadens pausfågel Jenna One.
00:29:42: Trodde du att D Muttant var först med att stå på en svensk scen och sjunga om att slicka fitta? Då har du fel. Redan 1992 sjöng Angel låten Venus Butterfly i Melodifestivalen. En feministisk milstolpe som gått de flesta förbi. Anneli Carnelid har träffat sångerskan Linda Dahl för att få veta exakt HUR stolt hen egentligen är.
00:39:31: Månadens fulkrönikör Inti Chavez Perez funderar över om hen borde ha blivit nyhetsjournalist istället för feministisk skribent och journalist. Då hade hen haft råd med en liten herrgård med hästar. Och det vill en ju?
00:42:42: Del 3 av Fulradios följetong Esvensson Esvensson, skriven och framförd av Fuls Nasim Aghili.


Fulradio är en ljudlig utveckling av tidskriften Fuls bevakning av feministisk och queer kultur. Vi ger dig reportage, krönikor, texter, dramatik, intervjuer, debatter, ljudexperiment och ljudkonst. Vår melodiösa ljuddesign är gjord av electrobandet Rhythm King And Her Friends från Berlin. Producent är Malin Holgersson, malin@tidskriftenful.se.

Fulradio görs med stöd av Stiftelsen framtidens kultur och Kulturrådet.

© 2010 Ful 
Prenumerera på Fuls nyhetsbrev!